top of page
Scherm­afbeelding 2023-03-29 om 16.00.00.jpg

WINTEREDITIE 2024

Eindelijk is ie er dan: de eerste Wintereditie. Een roadtrip waar Wim Hof nog van gaat klappertanden. Roadtrippen door sneeuwwoestijnen en over bevroren rivieren. Hoe ziet zoiets er uit? Kijk maar..

Praktisch

Laten we gelijk maar heel duidelijk zijn. Dit wordt geen laffe trip. Het wordt een fantastische trip. Kirgizië verandert in de wintermaanden in een spectaculair sneeuwlandschap. Rivieren en meren bevriezen en het hele land komt onder een sprookjesachtig laagje sneeuw te liggen. Maar het is er koud. Serieus koud. Wees daar op voorbereid. Overdag is het goed te doen. Maar het kan 's nachts -20 graden worden. Precies de reden waarom het hier zo mooi is. Technische kennis van auto's is geen vereiste maar wel een voordeel. Kennis van autorijden/offroad rijden is wel een vereiste :). We rijden op uitdagend terrein. 

Datum: 17-25 februari 2024

Beschikbare auto's: 4x UAZ Buhanka, 2x UAZ Hunter

Prijs: 2000 euro per persoon

Bij deze trip is er in de Buhanka ruimte voor maximaal vier personen. In de Hunters is er plek voor twee personen. Boek je de auto met een gezelschap van vier? Dan is de auto voor jullie. Boek je de auto met z'n tweeën? Dan deel je de auto met twee andere deelnemers.

Voor dit bedrag ben je een week onderweg. Auto, Roadbook, permits, ontbijt, avondeten, bier en de traditionele dagelijkse wodkatoast zitten daarbij in. Vliegticket, benzine, lunch en zure paardenmelk is voor eigen rekening.

Voor elke auto geldt een borg van 500 euro. Mechanische reparaties betalen wij. Krassen, deuken, lekkere banden, sterretjes en overige schade door eigen schuld is voor eigen rekening.

bottom of page